Άλλο ένα σημειωματάριο… δωρεάν και πανέμορφο.

Κι εκεί που έλεγα πως τελειώσαμε με τις εφαρμογές για σημειώσεις, μια νέα κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον μου. Όχι γιατί κάνει κάτι το πρωτότυπο… Απλά γιατί είναι προσεγμένη με ωραίο interface, παίζει στο iPhone και στο iPad και το κυριότερο, είναι δωρεάν!

Ίσως να μην αφήσω το Evernote για χάρη του μιας και ο συγχρονισμός είναι κάτι που λείπει από το Just Type. Όμως διαθέτει αρκετά features για να κερδίσει αρκετά απαιτητικές σημειώσεις. Η κατηγοριοποίηση των σημειώσεων γίνεται με 7 διαφορετικούς χρωματισμούς και η μορφοποίηση του κειμένου μέσω ενός ιδιαίτερα κατανοητού popup. Οτιδήποτε γράφετε στο Just Note μπορεί να μοιραστεί μέσω μηνύματος, email ή ακόμα και να εκτυπωθεί.

Το Just Note είναι στη πρώτη του έκδοση και ήδη έχει κερδίσει πολλές εντυπώσεις. Είμαι σίγουρος πως αν ο δημιουργός του ασχοληθεί λίγο ακόμα μαζί του, σύντομα θα δούμε κι άλλα ενδιαφέρον features. Για την ώρα μπορείτε να του ρίξετε μια ματιά κατεβάζοντας το δωρεάν.

[ via ]

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.