Πρωτότυπη, στιλάτη και χειροποίητη.

Δεν νομίζω πως έχουμε κάποια έλλειψη σε θήκες ή τσάντες μεταφοράς για τους Macbook της Apple. Μερικά προϊόντα όμως είναι φτιαγμένα για να ξεχωρίζουν και το χειροποίητο touch είναι ένα μεγάλο plus, ειδικά για τους πολύ… ψαγμένους. Αν μου έλεγε κάποιος να πάρω μία ξύλινη θήκη για τον Macbook μου, δεν νομίζω ότι θα τρελαινόμουν στην ιδέα. Αν όμως μου έλεγε πως πρόκειται για ένα χειροποίητο αριστούργημα και έβλεπα και το σχετικό βίντεο με τη κατασκευή της… μάλλον θα το ξανασκεφτόμουν!

Η Noah Case είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει να σε θήκη με κύριο υλικό το ξύλο. Ο Rainer Spehl έχει βάλει πραγματικά όλη του τη μαστοριά, κάτι που φαίνεται με τη πρώτη ματιά. Η τιμή της θήκης ($279,99) ίσως να φαντάζει τσουχτερή για μερικούς, αλλά δεν θυμάμαι να είδα ποτέ χειροποίητο προϊόν σε χαμηλή τιμή. Άλλος ένας προβληματισμός είναι το γεγονός ότι η Noah Case είναι φτιαγμένη 100% από ξύλο, πράγμα που την κάνει ιδιαίτερα εύθραυστη. Και πάλι όμως, νομίζω πως το κοινό στο οποίο απευθύνετε η συγκεκριμένη θήκη δεν θα νοιαζόταν και τόσο για τέτοιου είδους προβλήματα.

Όσο χαζεύω τη θήκη και το παραπάνω βίντεο μου γεννιούνται διάφορες ιδέες. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι θα πήγαινε γάντι με τα βέγκε έπιπλα που έχω στο σαλόνι μου. 😀

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.