Νέα Macbook Pro και μια γεύση από Lion!

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και πριν από λίγο η Apple ανακοίνωσε την ανανεωμένη σειρά των Macbook Pro που πλέον βασίζονται στους επεξεργαστές Sandy Bridge της Intel. Το design τους παραμένει όπως το ξέραμε παρόλο που οι φήμες για ολική αλλαγή είχαν φουντώσει. Κάτι που άλλαξε όμως είναι η προσθήκη της θύρας Thunderbolt, που θα επιταχύνει κατά πολύ τις σχέσεις των Macbook Pro με διάφορα περιφερειακά, και η αλλαγή από NVIDIA GeForce κάρτες γραφικών σε Radeon! Αναλυτικότερα μπορείτε να συγκρίνετε τα νέα Macbook Pro εδώ.

newmacbookpros_01

Συνεχίζοντας τις ευχάριστες εκπλήξεις, η Apple ανανέωσε της σελίδα του Lion δίνοντας μας μία δυνατή γεύση από τα όσα έρχονται στην έκδοση 10.7 του Mac OS X. Ανάμεσα σε Launchpad, Full-screen apps, Version κλπ. αυτό που μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι τα screenshots του νέου Mail 5 που αλλάζουν αρκετά το όλο design της εφαρμογής! Επίσης ενδιαφέρον είναι και το AirDrop που μάλλον θα κλέψει λίγη από τη μαγεία του Dropbox.

mail5lion

Κάτι μου λέει ότι θα δούμε κι άλλα νέα σύντομα…

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.