Μουσική με gestures.

Παρόλο που το iOS δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη από κάποιο music player, υπάρχουν ήδη αρκετοί. Ο καθένας με το τρόπο του κάνει τη διαφορά και σε μερικές περιπτώσεις προσθέτουν features που λείπουν από αυτόν που παρέχει η Apple στο iOS. Προσωπικά μέχρι τώρα δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να χρησιμοποιήσω κάτι διαφορετικό από το default. Απ’ ότι φαίνεται όμως, κυκλοφόρησε η εφαρμογή που με έβαλε σε σκέψεις.

Πριν τρεις μέρες κυκλοφόρησε στο iTunes App Store το Beat. Ένας όμορφος music player που υπακούει στα gestures του χρήστη προκειμένου να πλοηγηθεί και να αναπαράγει τη μουσική του. Το interface αν και περιέχει όλες τις πληροφορίες που περιμένει κανείς από έναν music player, είναι αρκετά minimal. Διαθέτει themes για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, υποστηρίζει το remote των EarPods της Apple και μπορεί να μοιράσει στο Facebook και στο Twitter αυτά που ακούτε.

Τα θετικά του Beat επεκτείνονται ακόμα περισσότερο με τις υποσχέσεις του δημιουργού του. Συγκεκριμένα η επόμενη έκδοση θα υποστηρίζει το iTunes Match, θα έχει περισσότερα themes και theme editor, καθώς επίσης και υποστήριξη AirPlay. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Το Beat αυτή τη στιγμή διατίθεται με 50% έκπτωση και κοστίζει 0.89 €. Αν ψάχνατε λόγο για να ξεφύγετε από τον default player του iPhone σας, το Beat είναι μία αξιόλογη λύση που πρέπει να δείτε.

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.