Οργανωθείτε με το Firetask for Mac!

Το Firetask είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να οργανώσει κανείς τις δουλειές του και όχι μόνο. Το φανταστικό interface του και ο συγχρονισμός του με το iPhone (σύντομα και στο iPad) σίγουρα θα το κάνουν ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους λατρεύουν την οργάνωση στην καθημερινότητα τους. Μάλιστα σε λίγο καιρό που θα υποστηρίζει και cloud syncing θα είναι ακόμα καλύτερο και πιο χρήσιμο στους mobile χρήστες.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Firetask θα πρότεινα να μπουν στο κόπο να κατεβάσουν την trial έκδοση γιατί πραγματικά αξίζει. Ο τρόπος που χειρίζεται τις εργασίες του χρήστη είναι απλός και λειτουργικός. Κάθε εργασία που προστίθεται καταχωρείται σε ένα project όπου μπορείτε να έχετε έξτρα κατηγορίες. Με αυτό το τρόπο όσο πολλές και αν είναι οι υποχρεώσεις της ημέρας, με το Firetask μπορείτε να τις groupάρετε και να τις ολοκληρώσετε πολύ πιο εύκολα.

firetask_01

Για παράδειγμα στο παραπάνω screenshot, τα ψώνια μου αφορούν είδη που δεν θα βρω στο ίδιο κατάστημα, όμως είναι όλα στο εμπορικό κέντρο που θα πάω. Δεν χρειάζεται να φτιάξω ξεχωριστές λίστες για το καθετί. Απλά προσαρμόζω τις κατηγορίες που θέλω στο project “Ψώνια” και έχω τα πάντα μπροστά μου!

Θα μπορούσα να γράψω ένα σορό τρόπους αξιοποίησης του Firetask στην καθημερινότητα μου. Αλλά νομίζω πως θα είναι καλύτερα να μας πείτε εσείς σε τι νομίζετε ότι θα σας βοηθούσε το Firetask και στις 3 καλύτερες ιδέες θα στείλουμε ένα δωρεάν license του Firetask for Mac αξίας $49!

Οι 3 τυχεροί θα ανακοινωθούν σε αυτό το post την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010 και στο Twitter μας. Φροντίστε μόνο να δηλώσετε ένα έγκυρο email για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε. wink

Νικητές

Τελείωσε και αυτό το giveaway και οι νικητές μας είναι οι John Karas, TeRRaN και ioannis. Τα emails που δηλώσατε στο παρακάτω σχόλια σας στάλθηκαν στους δημιουργούς του Firetask και σύντομα θα σας στείλουν τα licenses σας. Συγχαρητήρια και ετοιμαστείτε για τα επόμενα. wink

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.