Ετοιμαστείτε για σφαγές στις 9 Δεκεμβρίου!

Ακόμα και αν δεν είστε ο πιο φανατικός gamer, ακόμα και αν δεν έχετε παίξει ποτέ παιχνίδια στο iDevice σας (ναι καλά…) είναι πραγματικά αδύνατο να μην έχει φτάσει στα αυτιά σας ο ντόρος για το Infinity Blade. Ένα νέο RPG σε μεσαιωνικό περιβάλλον με γραφικά που μόνο σε iPhone δεν φανταζόσασταν να δείτε! Τα καλά νέα είναι ότι ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του και στις 9 Δεκεμβρίου η αναμονή τελειώνει.

Το Infinity Blade θα κοστίζει $5.99 και θα τρέχει στα iDevices από iPhone 3Gs και πάνω. Ίσως δυσαρεστηθούν λίγο οι κάτοχοι iPhone και iPod Touch πρώτης γενιάς, αλλά πιστεύω πως είναι λογικό ένα παιχνίδι με τέτοια χαρακτηριστικά να έχει και ανάλογες απαιτήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Chair, ο παίχτης θα κάνει level up τον χαρακτήρα του και θα παλεύει για νέο gear προκειμένου να νικήσει το τελευταίο boss που ακούει στο όνομα “the God-King”. Ενώ δεν θα υπάρχει υποστήριξη για multiplayer στην αρχή της κυκλοφορίας του, μελλοντικό δωρεάν update θα επιτρέπει στους παίχτες να παίζουν μέχω του Game Center.

Τα κακά νέα… ελπίζουμε να μην υπάρχουν! 😉

[ via ]

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.