Συγκεντρώστε όλα τα στατιστικά σας με το StatNut.

Στο κόσμο του Internet τα νούμερα παίζουν μεγάλο ρόλο και όσοι χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως Twitter, Dribbble, Instagram κτλ. θέλουν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πότε κέρδισαν έναν καινούριο follower ή πότε τους έκαναν ένα νέο like. Μερικές φορές η αύξηση αυτών των αριθμών μπορεί να σημαίνει μια μεγάλη επιτυχία, ενώ τις περισσότερες απλά χρησιμεύουν ως ενθάρρυνση στο να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις. Όμως δεν είναι και τόσο βολικό το να επισκέπτεσαι κάθε λίγο και λιγάκι ένα κάρο υπηρεσίες για να παρακολουθείς την πορεία σου στα διάφορα social networks.

Αυτή μου την ανάγκη την είχα λύσει με την εφαρμογή Ego πριν αρκετό καιρό η οποία όμως κατά κάποιο τρόπο παρέμεινε “στάσιμη” από θέμα design και μετά από μερικές αλλαγές σε διάφορα API υπηρεσιών κατέληξε να υποστηρίζει πολύ λίγες υπηρεσίες μέχρι που βγήκε εντελώς από το App Store. Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Ego, αλλά για την ώρα το StatNut πήρε τη θέση του στο iPhone μου και πιστεύω πως θα χρειαστεί πολύ κόπο η οποιαδήποτε παρόμοια εφαρμογή για να με κάνει να το αλλάξω. Το StatNut παρουσιάζει με ένα πανέμορφο τρόπο τα νούμερα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο και το interface του είναι ιδιαίτερα απλό, κατανοητό και εύχρηστο. Υποστηρίζει τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες όπως Dribbble, Tumblr, YouTube, Instagram, Vimeo, Twitter και Facebook και κοστίζει 0.89 €.

Αν θέλετε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των στατιστικών σας σε διάφορες υπηρεσίες του Internet, νομίζω πως το StatNut θα σας βολέψει πάρα πολύ.

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.