Κάντε τις πράξεις σας με animation και στιλ.

Το calculator που υπάρχει προ εγκατεστημένο σε όλα τα κινητά είναι μια εφαρμογή στην οποία δεν δίνω ποτέ ιδιαίτερη βάση. Ξέρω ότι υπάρχει και αυτό μου αρκεί. Θα την ανοίξω για να κάνω μια πράξη και η αλήθεια είναι πως ουδέποτε ασχολήθηκα με το interface ή κάποια ρύθμιση του, και αυτό γιατί μέχρι σήμερα δεν είχα δει το Llumino.

Το Llumino ουσιαστικά είναι μία εφαρμογή σαν όλες τις άλλες, με την οποία ο χρήστης πραγματοποιεί μαθηματικές πράξεις. Μόνο που τα οπτικά εφέ, τα χρώματα και τα animations του, το κάνουν να διαφέρει απίστευτα από τα κλασικά “κομπιουτεράκια”. Διαθέτει θέματα που αλλάζουν τους χρωματισμούς του, ένα πανέμορφο GUI, υποστηρίζει αντιγραφή και επικόλληση κ.α.

Χάρη στο Llumino μπήκα στη διαδικασία να δω τι άλλο υπάρχει στο App Store σε αυτή τη κατηγορία και ομολογώ πως δεν περίμενα ΤΟΣΑ πολλά αποτελέσματα! Θα έλεγε κανείς πως υπάρχουν “κομπιουτεράκια” για όλα τα γούστα και όλα τα επίπεδα μαθηματικών πράξεων. Το Llumino όμως φαίνεται πως κρατάει μία ξεχωριστή θέση στη κατηγορία που απευθύνεται σε αυτούς που δίνουν ιδιαίτερη βάση στο αισθητικό κομμάτι μιας εφαρμογής και θέλουν να κάνουν μία απλή πράξη στη καθημερινότητα τους.

Σίγουρα δεν είμαι ο πιο hard core χρήστης ενός calculator μιας και η χρήση που του κάνω είναι μια πρόσθεση κι ένας πολλαπλασιασμός, κι αυτά μια στις τόσες. Παρόλα αυτά με κόστος 1.79 € θα ήθελα κάτι παραπάνω (π.χ. scientific mode), κι αυτό γιατί απλά έτσι μας έχει μάθει το concept του App Store.

[ via ]

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.