Βρέθηκε cheat για τους αναγραμματισμούς!

Από την εποχή της Amiga είχα ένα πάθος με τα cheats όταν δυσκόλευαν τα πράγματα στο εκάστοτε παιχνίδι. Και εκεί που νόμιζα πως μερικά παιχνίδια δεν “παραβιάζονται”, ήρθε ένα app για να μας δείξει πως γίνεται. Πόσες φορές κολλήσατε στο Scrabble ή στο νεότερο hit Draw Something ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να βρείτε μία λέξη; Τώρα there’s a cheat for that!

Δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους οι μάστορες της evil window dog όταν έφτιαχναν το Ανάγραμμα, πάντως μέχρι τώρα δεν έχω χάσει λέξη για λέξη στο Draw Something! Βάζοντας τα γράμματα που μου δίνει το παιχνίδι, η εφαρμογή αυτόματα βγάζει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς λέξεων. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα!

Από πλευράς interface το Anagramma βασίζεται σε απλές minimal γραμμές απεικονίζοντας τέλεια τις πληροφορίες του. Υποστηρίζει 3 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά και μαρκάροντας μια λέξη μπορείτε να μεταβείτε στο λεξικό του iPhone για περαιτέρω πληροφορίες. Τέλος να πω ότι παρόλο που η εφαρμογή διαθέτει δωρεάν έκδοση για το πρώτο test drive, από σήμερα και για λίγες μέρες μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση Pro εντελώς δωρεάν!

Υ.Γ. Ψάχνω για νέους αρτίστες… αντίπαλους εννοώ, στο Draw Something. 😛

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.