Το απόλυτο iPad 3 concept.

Τα νέα είναι πλέον επίσημα. Στις 7 Μαρτίου η Apple ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει πιθανότατα με ένα νέο iPad και ελπίζω με κάτι ακόμα. Όλο αυτό το καιρό οι φήμες έχουν κυριολεκτικά οργιάσει και πλέον έχουν φτάσει στο αποκορύφωμα μιλώντας για απίθανα features κτλ. Μέσα σε όλο αυτό το πανικό, η Aatma Studio ετοίμασε ένα βίντεο που είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα γίνει το νέο viral. Ένα φανταστικό concept του iPad 3 που όσο εξωπραγματικές κι αν φαίνονται οι δυνατότητες του, ίσως κάποια στιγμή να τις δούμε να υλοποιούνται. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Apple μας έχει συνηθίσει σε τεχνολογικά ξαφνιάσματα… τουλάχιστον παλαιότερα.

Λοιπόν; Πως σας φαίνεται; Μπορεί να μην είμαι fan των παιχνιδιών που έχουν σχέση με σπορ, αλλά η ιδέα που βλέπω στο παραπάνω βίντεο θα μπορούσε άνετε να με κάνει φανατικό!

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.