Έτοιμη η τρίτη έκδοση του Bejeweled.

Μπορείς στις μέρες μας παιχνίδια σαν το Angry Birds και το Cut the Rope να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας για αρκετές ώρες, αλλά υπάρχουν και μερικές παλαιότερες “συνταγές” που όχι μόνο παραμένουν αξέχαστες, αλλά βελτιώνονται και προσαρμόζονται στα σημερινά δεδομένα. Ο λόγος γίνετε για το Bejeweled, ένα από τα καλύτερα puzzle games που κυκλοφόρησαν ποτέ. Σκαλίζοντας το Steam παρατήρησα ότι στις 7 Δεκεμβρίου η PopCap κυκλοφόρησε το Bejeweled 3 προσθέτοντας του νέες λειτουργίες που σίγουρα θα λατρέψουμε όλοι μας!

Στη νέα έκδοση υπάρχουν 8 διαφορετικοί τρόποι για να παίξεις το παιχνίδι ανάλογα με τη διάθεση σου. Αυτοί είναι οι Classic, Quest, Zen και Lightning mode ενώ παίζοντας ξεκλειδώνεις τους άλλους τέσσερις. Η μόδα πλέον στα περισσότερα παιχνίδια λέγετε achivements, έτσι και στο Bejeweled 3 ο παίχτης μπορεί να κερδίσει μέχρι 65 achivement badges. Τόσο τα γραφικά όσο και τα ηχητικά εφέ του παιχνιδιού το έχουν κάνει ακόμα καλύτερο. Μια δοκιμή της trial έκδοσης σίγουρα θα σας πείσει.

Το Bejeweled 3 κυκλοφορεί για PC και Mac και κοστίζει $19.95 και λογικά (υποθέτω) κάποια στιγμή θα κάνει και την εμφάνιση του στα iDevices. 😉

[ via ]

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.