Η Apple, η μουσική μας και η εξέλιξη της.

Σε μία πρόσφατη συζήτηση που είχα με ένα φίλο αναφερθήκαμε στο θέμα της εξέλιξης της μουσικής όσον αφορά τον τρόπο αναπαραγωγής, διάδοσης κ.α. και το ένα έφερε το άλλο μέχρι που τελικά το θέμα κατέληξε στην Apple (shocker!). Όπου εγώ υποστήριζα ότι οι επιλογές που έκανε η Apple και τα μέσα που διέθεσε διαμόρφωσαν τη μουσική κατά ένα μεγάλο κομμάτι σε αυτό που είναι σήμερα. Ο φίλος της συζήτησης όμως δεν είχε ακριβώς την ίδια άποψη. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριζε πως η σημερινή εξέλιξη θα ερχόταν με Apple ή χωρίς!

Μέχρι και τώρα που γράφω αυτό το post διαφωνώ με τα λεγόμενα του και θεωρώ πως αν δεν υπήρχε το iPod, στη συνέχεια το iTunes Store, μετά τα iPhones και τελικά το iOS η μουσική μπορεί να εξελισσόταν κάπως αλλά όχι όπως είναι σήμερα! Και για του λόγου το αληθές δείτε το παραπάνω βίντεο… βλέπετε κάτι περίεργα κοινό;

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.