Άλλη μια μέρα (στο μέλλον) φτιαγμένη από γυαλί.

Μέσα στον πανικό της κρίσης που τον τελευταίο καιρό γίνεται ολοένα και πιο έντονη στη χώρα μας, προσωπικά νιώθω την ανάγκη να “ταΐσω” τη φαντασία μου με αισιόδοξες και τεχνολογικά εξελιγμένες εικόνες από ένα πιθανό μέλλον. Οι ταινίες είναι ένας τρόπος, αλλά ο τρόπος της Corning είναι αποδεδειγμένα πολύ καλύτερος!

Ίσως να σας ακούγεται γνωστό το όνομα Corning αφού πριν από περίπου ένα χρόνο είχε δημοσιεύσει το πρώτο της concept πάνω στις εφαρμογές που θα είχαν οι γυάλινες touch επιφάνειες στη ζωή μας. Δεδομένο ότι τα tablets πολλαπλασιάστηκαν και σύντομα θα “αγγίζουμε” κάθε οθόνη αντικαθιστώντας πληκτρολόγια και ποντίκια, μάλλον είμαστε στο σωστό δρόμο για να ζήσουμε το όραμα της Corning. Ας πάρουμε λοιπόν μία δεύτερη γεύση μιας μέρας φτιαγμένη από γυαλί!

Βλέποντας την εξέλιξη στην παιδεία και στην ιατρική όπως την παρουσιάζει το παραπάνω βίντεο, νομίζω πως δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο για να λατρέψω και να ανυπομονώ για το εν λόγω concept. Άντε τελειώνετε… θέλω να προλάβω να το ζήσω live και όχι μέσω του επόμενου βίντεο. wink

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.