Βάλτε και τις εργασίες σας στο Dropbox με το Nitro.

Το μόνο που μένει πλέον είναι ένας υπολογιστής που να bootάρει αμέσως στο Dropbox! Και αυτό γιατί σε λίγο θα μπορούμε να μετράμε μόνο αυτά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε με αυτή την υπέροχη και δωρεάν υπηρεσία. Σήμερα, η εφαρμογή που τράβηξε τη προσοχή μου λέγετε Nitro και προσθέτει άλλον ένα λόγο για να χρησιμοποιήσει κανείς το Dropbox.

Κοντεύουν δύο χρόνια από τότε που εγκατέστησα για πρώτη φορά το Wunderlist και μέχρι στιγμής δεν το έχω αλλάξει με τίποτα. Με τη κυκλοφορία του Mountain Lion, έκανα μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσω τα ενσωματωμένα Reminders, αλλά δεν…! Τώρα πάλι βλέπω άλλη μία ενδιαφέρον επιλογή που συνδυάζει δύο αγαπημένα μου χαρακτηριστικά: απλότητα και Dropbox sync!

Η εφαρμογή Nitro κερδίζει τις εντυπώσεις με το minimal αλλά λειτουργικό σχεδιασμό της. Προσφέρει όλα όσα θα ζητούσε κανείς από ένα “απλό” task management app και το κυριότερο απ’ όλα μπορεί και συγχρονίζει τις καταχωρήσεις σας μέσω του Dropbox. Μπορεί να μην έχει iOS app και πολλά ακόμα features που έχει το Wunderlist, έχει όμως ένα theme που το κάνει πανομοιότυπο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν web based app ενώ υπάρχει και ανάλογο extension για τον Chrome. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είναι μία δωρεάν εφαρμογή που κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ακόμα ένα must have app!

[ via ]

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.