Μία μέρα (στο μέλλον) φτιαγμένη από γυαλί.

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχα γράψει για μία πιθανή εκδοχή στο μέλλον της Apple βασισμένη σε πράγματα που είναι πάρα πολύ πιθανόν να συμβούν. Η φήμες στον κόσμο της Apple δεν σταματάνε ποτέ και έτσι είναι αρκετά εύκολο να ξέρει κανείς πάνω κάτω τι να περιμένει. Μερικά βίντεο με “τρελές” τεχνολογίες όμως είναι πολύ πιο συναρπαστικά και πραγματικά ανυπομονώ να γίνουν πραγματικότητα!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα όραμα της εταιρίας Corning όπου βασικό ρόλο παίζει το γυαλί, αλλά δεν λείπει και η απίστευτη εξέλιξη στις οθόνες αφής και γενικότερα στο τρόπο που συνεργάζονται τα διάφορα gadgets μεταξύ τους.

Μπορεί το παραπάνω βίντεο να φαίνεται too much, αλλά σκεφτείτε πως πριν μερικά χρόνια βλέπαμε touch screens στις ταινίες και λέγαμε ”μέχρι να τα δούμε αυτά εμείς…”. Μπορεί τελικά το μέλλον να είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι νομίζουμε. 😉

Daem0n · Φανατικός κυνηγός της λεπτομέρειας, gadgetάκιας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη του με ιδιαίτερη συμπάθεια στα προϊόντα της Apple. Κάνει tweet όταν το θυμηθεί και μερικές φορές γράφει διάφορα στο blog του.